Takel en bergingsbedrijf

Kunt u als gevolg van een ongeval niet meer verder met uw auto? Is uw auto in de sloot of berm beland en hebt u dringend hulp nodig? Weet u niet welke bergingsbedrijven in de volgende gebieden u het beste kunnen helpen?

Bel dan Jan van de Graaf. Jan van de Graaf behoort tot de beste bergingsbedrijven in deze regio’s en heeft al meer dan 100 jaar ervaring binnen deze branche. Bergingsbedrijven in deze regio’s zijn gespecialiseerd in het bergen van zowel kleine als grote voertuigen. Als ervaren bergingsbedrijf bieden we de meest uiteenlopende diensten aan zoals:

Indien u bergingsbedrijven in één van deze regio’s zoekt zijn wij hét aanspreekpunt.
Ongeval, wat nu?
Als bestuurder van een auto kunt u helaas bij een ongeval betrokken raken. Indien dit gebeurt is het belangrijk dat uw auto snel van de weg wordt gehaald om verdere schade en ongevallen te voorkomen. Om dit te realiseren heeft u bergingsbedrijven uit de regio nodig die snel te hulp schieten. Als één van de beste bergingsbedrijven in de bovenstaande regio’s kunt u contact opnemen met Jan van de Graaf. Onze gediplomeerde chauffeurs weten als geen ander hoe ze moeten handelen bij dit soort situaties. Of het nu gaat om kleine of grote voertuigen, bergingsbedrijven in deze regio’s zijn gespecialiseerd in het bergen van alle soorten voertuigen.

Bekend

Jan van de Graaf behoort tot de bekendste bergingsbedrijven binnen de bovenstaande regio’s. Dit komt omdat wij al meer dan 100 jaar geleden begonnen zijn met het repareren van stalen wielbanden. Toen de zonen het overnamen groeide het bedrijf steeds verder. Wat uiteindelijk begon als een garage om afgesleepte auto’s te stallen groeide uit tot een groot bergingsbedrijf. Vandaag de dag behoren we tot de bergingsbedrijven in deze regio’s met 10 wagens om de meest uiteenlopende klanten van dienst te kunnen zijn. Het werk komt binnen via speciale alarmcentrales voor bergingsbedrijven in de bovenstaande regio’s. Ook de politie en Belastingdienst bieden ons klussen aan.

Voordelen

Jan van de Graaf biedt vele voordelen ten opzichte van bergingsbedrijven in deze regio’s. Zo zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, hebben we jarenlange ervaring en een goed uitgerust wagenpark. We kunnen schadevrij takelen en slepen zoals u mag verwachten van bergingsbedrijven in de bovenstaande regio’s. Tevens beschikken we over de benodigde bergingsdiploma’s. Heeft u vragen? Of wilt u weten wat bergingsbedrijven in bovenstaande regio’s voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u vrijblijvend te woord.

Ons doel

Een goede en snelle service. Waarbij klantvriendelijkheid voorop staat.

Onze diensten

Niets is ons teveel gevraagd. Wij hanteren een strategische aanpak!

Heeft u vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u. Tevens kunt u ons bereiken via ons email adres!